Oplev naturens vidundere på Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum har en række spændende udstillinger, som appellerer til hele familien. Oplev de imponerende dinosaurskelet, som giver et unikt indblik i fortidens kæmpeøgler. Børnene vil være fascinerede af de levende insekter og krybdyr i akvarierne. Gå på opdagelse i museets store samling af mineraler og ædelstene, og lær mere om jordens geologiske historie. Uanset alder vil alle finde noget, der fanger deres interesse på dette vidunderlige museum.

Få et unikt indblik i dyrenes verden

På Naturhistorisk Museum kan du få et unikt indblik i dyrenes verden. Udstillingerne byder på en imponerende samling af dyr fra hele verden, hvor du kan studere deres anatomi, adfærd og levevis i detaljer. Oplev de fascinerende præparater og modeller, der giver dig en dybere forståelse for dyrenes mangfoldighed og tilpasning til forskellige levesteder. Klik her for at se mere om Naturhistorisk museum.

Lær om jordens geologiske historie

På Naturhistorisk Museum kan du fordybe dig i jordens geologiske historie. Udstillingerne viser, hvordan kontinenterne har flyttet sig og ændret form gennem millioner af år, og hvordan livet på Jorden har udviklet sig fra de første enkle organismer til de mangfoldige dyre- og plantearter, vi kender i dag. Museets samlinger rummer fossiler, mineraler og bjergarter, som giver et unikt indblik i vores planets geologiske udvikling. Udover de fascinerende udstillinger tilbyder museet også Rum til kunstnerisk udfoldelse, hvor du kan opleve naturens vidundere på en ny og kreativ måde.

Interaktive aktiviteter for nysgerrige børn

Naturhistorisk Museum byder på en række interaktive aktiviteter, der giver børn mulighed for at udforske og lære om naturens vidundere på en sjov og engagerende måde. Børnene kan for eksempel prøve at grave efter fossiler, undersøge dyreskind under mikroskop eller bygge deres egen model af et dinosaurskelet. Museumsvejlederne er altid klar til at hjælpe børnene med at forstå de forskellige fænomener og besvare deres nysgerrige spørgsmål. Disse hands-on aktiviteter stimulerer børnenes naturlige nysgerrighed og giver dem en dybere forståelse for naturens mangfoldighed.

Videnskabelige samlinger af global betydning

Naturhistorisk Museum rummer en omfattende samling af videnskabelige præparater, der er af global betydning for forskningen. Museets samlinger indeholder millioner af eksemplarer af planter, dyr og mineraler, som forskere fra hele verden benytter i deres arbejde. Samlingerne dokumenterer jordens biologiske mangfoldighed og geologiske udvikling gennem millioner af år. De spiller en afgørende rolle i forståelsen af livet på vores planet og er en uvurderlig kilde til viden om fortiden, nutiden og fremtiden.

Besøg museets imponerende dinosaurskelet

Museets dinosaurskelet er et af de mest imponerende i Europa. Skelettet stammer fra en gigantisk tyrannosaurus rex, som levede for over 65 millioner år siden. Dinosauren er over 12 meter lang og 4 meter høj, og dens kæber var fyldt med skarpe tænder, der kunne knuse selv de hårdeste knogler. Besøgende kan gå tæt på skelettet og forestille sig dinosaurens enorme størrelse og styrke. Udstillingen giver et unikt indblik i denne fascinerende forhistoriske skabning.

Deltag i spændende foredrag og events

På Naturhistorisk Museum tilbyder vi et varieret program af spændende foredrag og events, hvor du kan få indsigt i naturens vidundere. Lyt til eksperter, der deler deres viden og passion for emner som dyreliv, geologi og palæontologi. Deltag i interaktive workshops, hvor du kan få fingrene i jorden og udforske naturens hemmeligheder. Vær med, når vi fejrer særlige begivenheder og årstider. Oplev museets samlinger på nye og engagerende måder, og bliv inspireret til at udforske naturen på egen hånd.

Udforsk museets smukke arkitektur

Naturhistorisk Museum er ikke blot et sted, hvor du kan opleve naturens mangfoldighed. Museets bygning i sig selv er et arkitektonisk mesterværk, der er værd at udforske. Opført i nyklassicistisk stil, imponerer museets facade med sine søjler og symmetriske linjer. Når du træder ind i museets indre, åbenbarer der sig et smukt og harmonisk rum, præget af høje lofter og elegant udsmykning. Gå på opdagelse i de smukke omgivelser og lad dig betages af den arkitektoniske arv, som Naturhistorisk Museum repræsenterer.

Nyd en pause i museets hyggelige café

Museets café er et perfekt sted at tage en pause og nyde en forfriskning, mens du reflekterer over de fantastiske oplevelser, du har haft i udstillingerne. Caféen byder på et hyggeligt og afslappet miljø, hvor du kan slappe af med en kop kaffe eller te og en let snack. Nyd den rolige stemning og lad tankerne vandre, før du fortsætter din udforskning af naturens vidundere. Caféens menu tilbyder et udvalg af lækre retter og drikke, så du kan tanke op, før du fortsætter din rejse gennem museets fascinerende samlinger.

Planlæg din uforglemmelige museumsoplevelse

Planlæg din besøg på Naturhistorisk Museum i god tid. Køb billetter online for at undgå køer ved indgangen. Sørg for at afsætte tilstrækkelig tid til at udforske museets mange fascinerende udstillinger i dit eget tempo. Gå på opdagelse i dinosaurernes verden, oplev de imponerende skeletudstillinger og lær mere om naturens mangfoldighed. Museets cafeteria og butik er også værd at besøge for at få den fulde oplevelse. Hvad enten du er på familieudflugt eller blot ønsker en lærerig og inspirerende dag, vil et besøg på Naturhistorisk Museum give dig en uforglemmelig oplevelse.